34
TimeOut

Najbolji tim sastavljen od najvećih ‘izdajnika’ u svetu fudbala (FOTO)

Objavljeno: 09.01.14 u 16:54

Transfer Roberta Levandovskog iz Borusije u Bajern, samo je podgrejao stare priče o fudbalskim „izdajicama“, odnosno igračima koji su prelazili u rivalske klubove i to neretko na vrhuncu svoje karijere.

Naravno, najsvežiji ovakav primer je transfer Marija Gecea, takođe iz Borusije u Bajern, a sve ovo navelo nas je da sastavimo idealnih 11 od igrača koji će uprkos sjajnim igrama i velikom talentu, ostati omraženi kod navijača iz čijih klubova su prešli u rivalske redove.

Idealnih 11 

Golman: Vladimir Stojković (nekada kapiten Zvezde, potom Nant, Vitese, Sportih, Hetafe, Vigan, pa u rivalski Partizan)
Odbrana: Ešli Kol (iz Arsenala u Čelsi), Vilijem Galas (iz Čelsija u Arsenal, potom i u Totenhem), Sol Kembel (iz Totenhema u Arsenal), Abel Ksavijer (iz Evertona u Liverpul)
Vezni red: Andrea Pirlo (iz Milana u Juventus, pre toga nastupao i za Inter), Luis Figo (iz Barselone u Real Madrid), Mario Gece (iz Borusije u Bajern), Roberto Bađo (iz Fiorentine u Juventus, potom u Milan, pa u Inter)
Napad: Karlos Tevez (iz Mančester Junajteda u Mančester Siti), Ronaldo (nastupao i za Barselonu i za Real Madrid, kao i za Inter i za Milan)

Da li biste dodali nekog?

Tim izdajnika

hotsport.rs

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ povradio=“najnovije“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

34 Komentara

  1. ne bi nikog dodao izbacio bi samo mustafu, neko se zajebo zestoko ne pise najgori tim nego najbolji tako da izbaciti nakazu i ok

    0
    0
    Odgovori
  2. Ček, znači ako klub ne želi da nastavi saradnju sa tobom i stavi te na transfer listu ili prihvati ponudu, ti promeniš klub i eventualno odeš u rivalski/istoligaški automatski postaješ izdajnik?

    Bravo retardi, sere mi se kad čitam vaše članke.

    0
    0
    Odgovori
  3. Po meni su izdajnici samo ovi igraci sto su recimo engleskog porekla kao Sol Kembel, ili Pirlo italijanskog i slicno jer znaju kolika su rivalstva izmedju klubova,a stranci ko stranci, jure pare pa makar igrali i za Lece.

    0
    0
    Odgovori
  4. Kao prvo, prilo nije izdajnik, nego mu milan nije htio produžiti ugovor i rekli su mu da je nepotreban u njihovoj ekipi, što je on trebao ostaviti se nogometa ili poći u neki niželigaški klub, čista glupost
    kao drugo, niste stavili najvećeg izdajnika od svih igrača a to je robin van persie, veći je izdajnik i od ronalda i teveze i svih ostalih

    0
    0
    Odgovori
  5. ahahahahha, ne mogu ovo da budu izdajice kad predje iz Milana u Juve!! ili tako slicno. Izdajica je Figo pa mu bace svinjsku glavu jer je presao iz Barse u Real, Stojkovic Bogdanov…. Milko Djurovski, Keni Miler, Sol Kembel koji je obecao navijacima Arsenala da nikada nebi presao u Totanhem, 24h nakon isteka ugovora potpisuje za njih…

    0
    0
    Odgovori
  6. Nojer nedostaje,jer je igrao u Salke,a sad u Bajern Minhen..Takodje i Kevin Prins Boateng jer je igrao u Borusiju Dortmund a sad u Salke.

    0
    0
    Odgovori
    • Van Persi u redu,ali sto Tores? Nije on trazio da predje u Celzi,Leverpul ga je sam prodao,nije se tu on mnogo pitao.Da ne pominjem da su ga prodali povredjenog(koleno) da kazem felericnog

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter