0
Fudbal

Levandovski potpisao za Bajern

Objavljeno: 04.01.14 u 14:25

Nakon što je tokom jutra prošao rutinske lekarske preglede fudbaler Borusije iz Dortmunda Robert Levandovski potpisao je petogodišnji ugovor sa minhenskim Bajernom u čije redove će preći narednog leta pošto do tada ima ugovor sa „milionerima“, prenosi Bild.

levandovski-bajern-bild

Ovakav rasplet je bio očekivan još od prethodnog leta kada je Poljak odbio da produži saradnju sa Borusijom kako bi na kraju ove sezone mogao kao slobodan igrač da promeni sredinu.

Tako je Bajern nakon što je praktično „ukrao“ svom najvećem rivalu Marija Gecea, iskoristivši otkupnu klauzulu iz njegovog ugovora od 37 miliona evra, zadao novi udarac klubu iz Dortmunda.

Sada se samo postavlja pitanje kako će na novonastalu situaciju reagovati trener Borusije Jirgen Klop odnosno da li će za Levandovskog biti mesta u timu „milionera“ s obzirom da je jasno da će Poljak sada praktično član „neprijateljskog“ kluba i nejasno je kakav će motiv imati da nastavi da nastupa za svoj sadašnji tim.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter