0
Evroliga

Gašić: Bajern je imao previše skokova u napadu

Objavljeno: 09.01.14 u 23:57

Pomoćni trener Partizana, Velimir Gašić, istakao je da je slaba igra u drugom poluvremenu bila uzrok poraza od Bajerna u 2. kolu Top 16 faze Evrolige.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Bila je ovo još jedna dobra utakmica. Moji igrači su u prvom poluvremenu u velikoj meri izvršavali dodeljene zadatke. To je i dalo rezultata i taj period igre smo rešili u svoju korist. Ipak, u drugom poluvremenu smo loše reagovali na grubu igru Bajerna, što je na  kraju dovelo do toga da su oni korak po korak stigli do preokreta i konačne pobede. Ono čime nisam zadovoljan je loše zagrađivanje u reketu. Bajern je imao 20 ofanzivnih skokova, samo Tompson ih je upisao 5, time ne mogu nikako da budem zadovoljan. Uz sve to desio nam se pad koncentracije u trenutku kada nismo bili u bonusu, a dozvolili smo im da ubace dve trojke i prelome meč u svoju korist“, rekao je Gašić.

Pomoćni trener Partizana je na kraju ipak pohvalio svoje igrače:

„Čestitam mojim momcima na borbi, ali moramo da shvatimo da za ovakvu utakmicu to nije dovoljno. Imamo najmlađi tim u Evroligi, igrače od po 18, 19 godina. Ovo je veliko iskustvo za njih, potrudićemo se da korigujemo greške i stvari koje nisu bile dobre kako bismo bili što spremniji za naredne utakmice“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter