0
Košarka

Voriorsi vezali 10. pobedu, jedan Durent malo Oklahomi (VIDEO)

Objavljeno: 08.01.14 u 08:44

Prethodne večeri u NBA ligi odigrano je čak 12 utakmica, a zanimljivo je da su međusobno odmerili snage timovi za koje nastupaju srpski igrači – Milvoki i Golden Stejt.

bogut-milvoki-gsw

Gosti iz Kalifornije vezali su i 10 uzastopnu pobedu predvođeni odličnim Dejvidem Lijem koji je uz 22 poena imao i 18 skokova. Ognjen Kuzmić je za dva minuta u igri imao učinak od jednog poena i tri uhvaćene lopte, dok je na drugoj strani Miroslav Raduljica za isti vremenski period ubacio oba šuta iz igre odnosno upisao je četiri poena. Nemanje Nedovića nije bilo u timu Golden Stejta.

Partiju večeri pružio je nezadrživi Kevin Durent koji je na gostovanju Oklahome u Solt Lejk Sitiju ubacio Juti čak 48 poena, a pored toga je imao sedam skokova i pet asistencija, ali je sve to bilo nedovoljno da se spreči iznenađenje pošto je Džez uspeo da savlada Tandere. Ništa manje iznenađenje je i poraz Portlanda u Sakramentu iako su i Blejzersi imali igrača koji je ubacio preko 40 poena, tačnije Demijan Lilard je postigao 41 poen uz sedam skokova i četiri asistencije.

Vredan pomena je svakako i Si Džej Majls, bek Klivlend Kavalirsa, koji je u duelu sa Filadelfijom ubacio čak 10 trojki iz 14 pokušaja (u prvoj četvrtini 5/5) čime je oborio rekord franšize odnosno postao je prvi igrač kluba koji je na jednoj utakmici ubacio dvocifren broj šuteva za tri poena.

Boston je vezao i četvrti uzastopni poraz na gostovanju u Denveru, Niksi su iskoristili slabu formu Pistonsa, Dalas je lako izašao na kraj sa očajnim Lejkersima, Indijana je opravdala ulogu favorita u duelu sa Torontom, kao i Majami protiv Nju Orleansa, dok je San Antonio tek posle dodatnih pet minuta uspeo da savlada ove sezone neprepoznetljivi Memfis.

Rezultati:
Šarlot – Vašington 83:97
Klivlend – Filadelfija 111:93
Indijana – Toronto 86:79
Majami – Nju Orleans 107:88
Njujork – Detroit 89:85
Čikago – Feniks 92:87
Memfis – San Antonio 108:110 posle produžetka
Milvoki – Golden Stejt 80:101
Dalas – Los Anđeles Lejkers 110:97
Denver – Boston 129:98
Juta – Oklahoma Siti 112:101
Sakramento – Portland 123:119

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter