0
Ostali sportovi

Veliki povratak Pingvinsa u Vankuveru, Anahajm lako protiv Bostona (VIDEO)

Objavljeno: 08.01.14 u 09:59

Od 10 planiranih prethodne večeri odigrano je devet utakmica NHL šampionata pošto je mečizmeđu Bafala i Karoline odložen zbog loših vremenskih uslova.

vakuver-pitsburg

Na programu su bila dva velika derbija u kojima je Anahajm u punoj meri iskoristio prednost domaćeg terena te je goste iz Bostona poslao kući sa pet pakova u mreži, dok je Pitsburg uspeo da savlada Vankuver u Kanadi tek posle izvođenja penala.

Nije bilo pogodaka u prvoj trećini meča u Kaliforniji, da bi se hokejaši raspucali u drugom periodu kada su viđena četiri gola od čega tri za Anahajm. Uspeli su gosti da smanje na 3:2 početkom treće trećine, ali su tačku na ovaj meč stavili Nik Bonino svojim prvim i Metju Perol svojim drugim pogotkom.

U Vankuveru je viđen meč pun preokreta pošto je nakon vođstva gostiju od 2:0 domaći tim postigao čak četiri pogotka i bio ej nadomak pobede, ali se Pingvinsi nisu predavali već su na nešto više od minuta pre kraja najpre smanjili na 4:3 preko Letenga, da bi samo 16 sekundi aksnije Sidni Krozbi izjednačio na 4:4. U dodatnih pet minuta nije bilo pogodaka pa je pobednika odlučila penal serija u kojoj se bolje snašao tim iz Pensilvanije.

Rezultati:
Bafalo – Karolina – odloženo
Toronto – Njujork Ajlanders 3:5
Nju Džersi – Filadelfija 2:3 posle produžetka
Nešvil – San Hoze 3:2
Vinipeg – Tampa Bej 2:4
Feniks – Kalgari 6:0
Edmonton – Sent Luis 2:5
Vankuver – Pitsburg 4:5 posle penala
Anahajm – Boston 5:2
Los Anđeles – Minesota 1:2 posle penala

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter