1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Terzić ipak predsednik Zajednice superligaša?

Objavljeno: 08.01.14 u 11:22

Iako se pre nekoliko dana pojavila informacija da bi Zvezdan Terzić nakon februarske Skupštine FSS mogao da dođe na mesto potpredsednika te organizacije čini se da od toga neće biti ništa pošto je za prvog čoveka OFK beograda planirana druga funkcija.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako saznaje Sportki žurnal Zvezdan Terzić bi od 23. januara odnosno posle sednice Skupštine Superligaša trebalo da postane predsednik te organizacije na čijem čelu će zameniti Dragoljuba Lekića.

„Moje mesto je u fudbalu. Tu sam 24 godine i za razliku od mnogih, odlazećih i dolazećih, imam poziciju u njemu i imaću je dok sam živ. Ovo je moje i tu nema dileme. Nema nas mnogo i moramo zajedno da radimo. Ponavljam, mesto predsednika Zajednice, posle svega što sam prošao, bio najmlađi predsednik evropskog fudbalskog saveza, meni lično uopšte nije interesantno“ – rekao je Terzić u izjavi za Žurnal.

Međutim, da bi Terzić zaseo u fotelju Skupština najpre mora da razreši dužnosti Lekića.

„Dragoljub Lekić je pobedio na junskim izborima, devet klubova mu je dalo podršku, sedam je bilo protiv. I oni su neprestano vršili opstrukciju, nisu želeli nikakvu saradnju. Sad može da se desi da dva kluba pređu na drugu stranu i ponovo da biramo predsednika. A za četiri meseca da se ponovo promeni situacija. I tako unedogled. Svima nam je dosta podela, vreme je da prestanemo da se cepamo“  naglasio je Terzić.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

1 Komentara

  1. Ma samo nam se ti ponovo umuvaj u fudbalske strukture pa lepo da stavimo kljuc u bravu, a prethodno pogasimo sva svetla i posvetimo se nekim drugim sportovima gde nema njuski poput tvoje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter