0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Terzić se vraća u FSS?

Objavljeno: 06.01.14 u 15:31

Kako piše Politika u svom prazničnom izdanju nekadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić ponovo bi mogao da dobije neku od funkcija u ovoj organizaciji odnosno trebalo bi da postane potpredsednik u rekonstruisanom rukovodstvu srpskog fudbala.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Najstariji srpski list tvrdi da su dve zaraćene strane – Zvezdan Terzić i Tomislav Karadžić zakopale „ratne sekire“ što je bilo očigledno na nedavnoj proslavi u hotelu Metropol kada su se srdačno pozdravili.

Nagađa se da bi Terzić koji je od 2005. do 2008. godine bio predsednik već sredinom februara, za kada je zakazana Skupština FSS, mogao da bude uvršen u Izvršni odbor ove organizacije i to kao potpredsednik FSS.

Kako do sada još uvek nema ozbiljnog protivkandidata Tomislavu Karadžiću nije nemoguće da na samom vrhu i ne dođe do promene iako je predsednik FSS još tokom jesenjeg dela sezone najavio povlačenje. Jedno vreme je kao mogući naslednik figurirao Dejan Stanković, ali od kada je on odustao od kandidature od novog kandidata ni traga ni glasa.

hotsport.rs/politika.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter