0
TimeOut

Neverovatno: Nakon 22 dana odigrali preostalih 8 sekundi prekinutog meča!

Objavljeno: 07.01.14 u 17:00

Strogo poštujući propise, odgovorni u Košarkaškom savezu Francuske doneli su odluku koja je izazvala mnogo podsmeha javnosti. Naime, naloženo je da se odigra preostalih osam sekundi utakmice 14. kola prve lige, između Pariza i Gravlena, čime bi meč i zvanično bio priveden kraju.

Duel o kome je reč je bio prekinut u samoj završnici zbog sukoba igrača, među kojima je bio i bivši centar Crvene zvezde, Elton Braun. Rezultat je u trenutku prekidao bio 86:78 za Pariz i pitanje pobednika je odavno bilo rešeno. Ipak, KS Francuske doneo je smešnu i besmislenu odluku da 22 dana kasnije nastavi meč i odigra preostalih osam sekundi. Da dobro ste pročitali, čitavih osam sekundi!

I naravno, preostali deo susreta odigran je pred praznom halom jer niko od navijača nije bio raspoložen ni toliko dokon da prisustvuje ovom nesvakidašnjem događaju. A stvari na terenu su delovale poprilično smešno – igrači Pariza su ubacili loptu u igru iz auta i čekali da prođe tih osam sekundi, da bi meč bio završen.

Prethodno su se treneri ekipa dogovorili da niko od igrača neće šutirati na koš.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter