0
Američki fudbal

NFL: Čardžersi izbacili Bengalse, 49ke bolje od Pekersa

Objavljeno: 06.01.14 u 10:19

Odigrane su i preostale dve utakmice vajld kard runde NFL plej ofa, a Koltsima i Sejntsima u divizijskoj rundi doigravanja pridružili su se Čardžersi i Fortinajnersi.

cargers

San Dijego Čardžersi napravili su iznenađenje u Sinsinatiju gde su sa 27:10 pobedili Bengalse.

Domaći su imali tri poena prednosti na ulasku u drugo poluvreme (10:7) ali onda im je potpuno zakazao napad, odnosno kvoterbek Endi Dalton, koji je sa jednim famblom i dva intersepšna u velikoj meri doprineo da Bengalsi ne prođu dalje.

Sa druge strane Filip Rivers sistamtično je kontorlisao napade Čardžersa, lepo je izbalansirao igru po zemlji i i kroz vazduh što je na kraju dalo rezultat.

Rivers je meč završio sa 12 kompletiranih dodavanja za 128 jardi i jednim tačdaunom, dok je dalton imao 29 uspešnih pasova za 334 jarda, jedan tačdan i već pomenuta dva intersepšna.

Treba istaći i dobru igru raning bekova Čardžersa. Roni Braun je imao 77 jardi trčanjem i postigao je tačdaun, dok je Deni Vudhed pretrčao za 54 jarda uz takođe tačdaun.

U vajld kardu NFC-a na Lembo fildu su San Francisko Fortinajnersi pobedili Grin Bej Pekerse 23:20.

Bila je to neizvesna utakmica po izuzetno hladnom vremenu koja je odlučena u poslednjem posedu 49ki koji je završen fild golom na isteku vremena.

Kolim Kepernik utakmicu je završio sa 16 kompletiranih dodavanja za 227 jardi, jednim tačdaunom i jednim presečenim dodavanjem, dok je Aron Rodžers imao 17 uspešnih pasova za 177 jardi i jedan tačdaun.

Kepernik je odneo prevagu u ključnim trenucima utakmice i to dobrim trčanjem pa je na kraja imao 98 jardi po zemlji, dok je njegov prvi raning bek Frenk Gor istrčao za 66 jradi uz tačdaun.

U divizijskoj rundi plej ofa sada su poznati svi parovi. U AFC-u će se sastati Nju Ingland i Indijanapolis, te Denver i San Dijego, dok će u NFC-u Sijetl ugostiti Nu Orleans, dok San Francisko putuje u Karolinu na noge Pantersima.

Rezultati:
Sinsinati – San Dijego 10:27 (0:7, 10:0, 0:10, 0:10)
Grin Bej – San Francisko 20:23 (0:6, 10:7, 0:0, 10:10)

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter