0
Američki fudbal

NFL: Koltsi sjajnim preokretom izbacili Čifse, dalje prošli i Sejntsi (VIDEO)

Objavljeno: 05.01.14 u 12:23

Sinoć su odigrane prve dve utakmice vajld kard runde u NFL plej ofu, Koltsi su izbacili Čifse, dok je Nju Orleans bio bolji od Filadelfije.

lak

Fantastična utakmica odigrana je u Indijanapolisu gde su Koltsi nakon velikog preokreta pobedili Kanzas Siti Čifse 45:44.

Imali su Čifsi na poluvremenu tri tačdauna prednosti, da bi u jednom trenutku tokom treće četvrtine njihova prednost iznosila 28 poena (38:10)!

Ipak Koltsi su napravili jedan od istorijskih povrataka i plasirali su se u polufinale AFC-a.

Kvoterbek Endrju Lak koga praktično nije bilo u prvom poluvremenu na kraju je meč završio sa 443 jarda pasom, četiri tačdauna i tri intersepšna. Sa druge strane Aleks Smit bacao je za 378 jardi i takođe četiri tačdauna.

Ruku na srce, Čifse je u velikoj meri poremetila povreda prvog raning beka Džamala Čarlsa još u ranoj fazi utakmice, ali ipak prokockati četiri tačdauna prednosti u plej ofu ipak je nedopustivo.

U prvom vajld kardu NFC-a Nju Orleans Sejntsi pobedili su na gostovanju Filadelfija Iglse sa 26:24.

Meč u gradu ‘bratske ljubavi’ protekao je uglavnom izjendačeno a Sejntsi su su ključnu prednost napravili u trećoj četvrtini koju su rešili u svoju korist 14:7.

Dru Bris meč je završio sa 250 jardi pasom, jednim tačdaun dodavanjem i dva intersepšna, dok je njegov kolega Nik Fols bacao za svega 195 jardi i imao dva tačdauna. Sejntsi su odlični bili u igri po zemlji, a Mark Ingram je iz 18 nošenja pretrčao 97 jardi i postigao tačdaun.

Danas se u preostale dve utakmice vajld karda sastaju Sinsinati i San Dijego, te Grin Bej i San Francisko.

Rezultati:
Indijanapolis – Kanzas Siti 45:44 (7:10, 3:21, 21:10, 14:3)
Filadelfija – Nju Orleans 26:24 (0:0, 7:6, 7:14, 10:6

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter