1
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Evijan se raspituje za Bajkovića

Objavljeno: 06.01.14 u 10:36

Interesovanje Evijana za Miloša Ninkovića u svakom slučaju nikoga ne bi trebalo da začudi jer se radi o igraču koji zaslužuje da nastupa na velikoj sceni, ali isto tako je poznato da se popularni Nine vratio u Srbiju kako bi osvojio titulu sa Crvenom zvezdom pa je sasvim očekivano to što je odbio ponudu da ponovo igra u Francuskoj.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Međutim, nije samo iskusni vezista na meti Evijana već je moguće da bi u redove francuskog prvoligaša tokom zime mogao da ode golman crveno-belih Boban Bajković.

„Rekao sa čelnicima Evijana da ne bi pogrešili kupovinom Bajkovića jer sam uveren da bi u mirnijoj sredini još bolje branio. Moguće je da ga angažuju, pogotovo ukoliko njihov iskusni golman planira da se povule. Bajko je zaslužio da napravi inostanu karijeru“ – rekao je Ninković za Žurnal.

Prema određenim procenama Bajkovićeva tržišna cena je 900.000 evra, ali se pretpostavlja da Zvezda ne bi pravila problem ni u slučaju nešto slabije ponude s obzirom na zasluge koje iskusni golman ima na Marakani.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter