0
Fudbal

Levandovski zbog Pepa odbio Murinja!

Objavljeno: 05.01.14 u 19:34

levandovski

Fudbalski klub Real Madrid pokušao je da ukrade Roberta Levandovskog Bajern Minhenu posle utakmica polufinala Lige šampiona prošle godine, kada je napadač Borusije četiri puta zatresao mrežu “kraljevskog“ kluba.

Kako ekskluzivno prenosi Marka samo dan nakon što je Poljak potpisao predugovor sa Bajernom, Real je bio spreman da Levandovskom ponudi 87 miliona evra za ugovor na šest godina po kom bi zarađivao 9,5 miliona evra po sezoni. Pored toga, dobio bi još dodatnih 10 miliona za prelazak u Real, dok bi ostatak do 87 miliona zaradio od prodaje dresova i dodatnih bonusa.

Ipak, Poljak je odlučio da odbije tim Žozea Murinja i potpiše za tim koji sa klupe predvodi Pep Gvardiola.

Ovu vest, potvrdio je i igračev menadžer, koji je istakao da je Real Madrid poslao “nepristojnu ponudu“.

“Dobili smo nepristojnu ponudu od Real Madrida. Želeli smo da ispoštujemo tako veliki klub, pa smo saslušali ponudu, ali Robert je već tada dogovorio prelazak u Bajern i ni u jednom trenutku nismo želeli da prekršimo dogovor“, rekao je agent Roberta Levandovskog.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter