0
Ostali sportovi

NHL: Favoriti ‘petardama’ isprašili rivale (VIDEO)

Objavljeno: 04.01.14 u 09:29

Na utakmicama NHL lige odigranim prethodne večeri nije bilo većih iznenađenja pošto su favoriti u sva četiri duela opravdali očekivanja.

cikago-njudzersi

Čikago Blekhoksi, trenutno najbolji tim u ligi, su meč u Nju Džersiju prelomili u poslednjoj deonici koju su rešili u svoju korist rezultatom 4:2, a istakao se Patrik Šarp sa tri pogotka.

Pitsburški Pingvini su njujorške rendžere razoružali već početkom druge deonice kada su drugim pogotkom Jusija Jokinena poveli sa 3:0 pa je preostali deo meča praktično bio revijalan pošto je sve što su gosti uspeli da urade je da smanje na 4:2, da bi tački na meč stavio Kris Kunic u 53. minutu.

Anahajm je bez većih problema pred svojim navijačima uspeo da savlada Edmonton Ojlerse koji su trenutno drugi najgori tim u ligi, dok Kalgari nije uspeo da prekine niz poraza u duelu sa Tampom iako je igrao na domaćem ledu.

Rezultati:
Nju Džersi – Čikago 3:5
Pitsburg – Njujork Rendžers 5:2
Kalgari – Tampa Bej 0:2
Anahajm – Edmonton 5:2

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter