1
TimeOut

Japanci eksperimentisali: Nejmar bolji od Mesija (VIDEO)

Objavljeno: 03.01.14 u 13:43

Mesi i Nejmar

Japanci su širom sveta poznati po svojim čuvenim kvizovima i zabavnim programima za široke narodne mase. A sada su odlučili da odu korak dalje i da provere ko je bolji, Nejmar ili Mesi.

U programu koji je prikazan tokom novogodišnje noći, Nejmar je stavljen pred niz zadataka, koje je mora se priznati, majstorski odradio. Brazilac je morao loptom da pogodi i isprati numerološki niz, te sruši brojeve koji su blokirali gol. Imao je deset pokušaja da obori devet meta, odlično se snašao i na kraju bio uspešniji od Lionela Mesija. Argentinac je pogodio osam od ukupno devet meta.

https://www.youtube.com/watch?v=mB5K8vKkdvk

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Ovo nije tačna vest. Lepo se vidi da je Nejmar dva puta promašio, pa mu je učinak bio 9/11 (81,1 odsto). Mesi je iz nekog neobjašnjivog razloga gađao samo devet puta, inače bi i on skinuo sve brojeve, no i ovako je imao bolji postotak, učinkom 8/9 – 88,8 odsto.

    Drugo, kakav numerološki niz spominjete, kad su gađali obojica brojeve zbrda-zdola, bez ikakvog reda?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter