0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Gašić: Real dokazao da je najbolji u Evropi

Objavljeno: 02.01.14 u 21:09
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Partizana na večerašnjoj utakmici, Velimir Gašić, priznao je posle poraza u 1. kolu Top 16 faze Evrolige, od Reala rezultatom 80:64, da su Madriđani u potpunosti zaslužili trijumf u beogradskoj ‘Kombank areni’.

„Real je još jednom pokazao da je u ovom trenutku najbolji tim u Evropi i uspeo da zadrži formu na veoma visokom nivou. To pokazuju iz meča u meč u Evroligi i španskom šampionatu. Prve tri četvrtine smo igrali dobro, uspevali da im pariramo i održavamo se na šest do osam poena zaostatka. Bilo je nekoliko odličnih šansi kada smo mogli dodatno da se približimo i smanjimo razliku, ali nismo imali sreće. Sa druge strane, Real je sjajno šutirao za tri poena, pogađao nekoliko bitnih šuteva sa sedam i osam metara. I to ne samo igrači iz spoljne linije, već i centri, Burusis, Rejes i Mirotić. Imali su mnogo raspoloženih igrača i bilo im je lakše da održavaju stečenu prednost“, rekao je Gašić, a zatim se zahvalio navijačima i igračima Partizana:

„Veliku zahvalnost dugujemo fenomenalnoj publici, koja je po ko zna koji put bila na vrhunskom nivou. Čestitam i igračima koji su se hrabro borili večeras, ali pobedila je ipak ekipa koja ima veliki kvalitet i veliko iskustvo. Mi svoju šansu moramo da tražimo u narednim utakmicama“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter