3
TimeOut

Fristajler ‘maltretirao’ Engleze na ulicama Londona (VIDEO)

Objavljeno: 30.12.13 u 14:16

Sean Garnier

Francuski majstor ‘freestyle fudbala’, Sean Garnier, demonstrirao je svoje veštine na ulicama Londona uz pomoć slučajnih prolaznika koji su pokušavali da mu oduzmu loptu.

Ipak, niko od prolaznika koji su ‘izašli na crtu’ nije bio uspešan, pa ih je Garnier ‘izmaltretirao’ i pokazao kako može da probacuje loptu kroz noge ljudima u hodu. Ovu umetnost, koju mnogi smatraju novom akrobatskom disciplinom, u izvođenju jednog od najboljih svetskih žonglera možete pogledati i sami u video prilogu:

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. Nikola „Djota“ Milosevic – niko od vas nikad nije cuo ovo ime, a decko je 3. u evropi u freestyle fudbalu. Bolje bi bilo da pisete nesto o njemu, nego sto pisete o strancima…

    0
    0
    Odgovori
  2. bilo bi lepo da napisete nesto o momku iz Smedereva, koji je pobedio ovog lika na takmicenju i osvojio 3. mesto na evropskom u Budimpesti, jer niko od vas to ne zna, ocigledno! Decko se zove Nikola „Djota“ Milosevic…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter