0
Evropske lige

Premijer: Oba Mančestera minimalno (VIDEO)

Objavljeno: 28.12.13 u 17:57

Nemanja Vidić

Od 16 časova odigrano je još četiri meča 19. kola engleske Premijer lige u fudbalu a utisak dana ostavili su fudbaleri Hala koji su demolirali Fulam na domaćem terenu.

Mančester Siti je upisao i svoju desetu uzastopnu prvenstvenu pobedu na „Etihadu“ ali mnogo teže nego što se očekivalo. Jedini gol na meču viđen je u 66. minutu kada je Džeko postigao gol na asistenciju Navasa. Kolarov je ušao u igru u 75. minutu umesto Milnera, dok je Nastasić odigrao svih 90 minuta.

Mančester Junajted je u prilično izmenjenom sastavu, bez Vejna Runija koji nije bio ni na klupi, savladao kao gost ekipu Noriča sa minimalnih 1:0. Jedini strelac u četvrtoj uzastopnoj prvenstvenoj pobedi Junajteda bio je Velbek u 57. minutu, nakon prilično srećne asistencije Čičarita, od kojeg se lopta odbila do mladog engleskog fudbalera. Nemanja Vidić je odlično odigrao svih 90 minuta.

Pomenuti Hal Siti je odigrao najbolji meč u sezoni i savladao Fulam sa čak 6:0. Zanimljivo je da je u pitanju bilo furiozno drugo poluvreme jer je nakon prvih 45 minuta rezultat bio 0:0. Poveo je Hal preko Elmohamadija, Koren je povisio na 2:0, Bojd je postigao treći gol u 63. minutu, samo četiri minuta kasnije Hadlston postiže prvi gol u sezoni a potom Frajat i još jednom Koren tresu mrežu i nanose pravu katastrofu Fulamu.

Aston Vila je dočekala Svonsi u Birmingemu i odigrala 1:1. Domaći tim je rano poveo preko Agbonlahora u 7. minutu ali je Lama izjednačio u 36. i tako postavio konačan rezultat.

Pobednički gol Džeka:

https://www.dailymotion.com/video/x18z1tp_manchester-city-1-0-crystal-palace-goal-edin-dzeko_sport

Pobednički gol Velbeka:

https://www.dailymotion.com/video/x18z24k_danny-welbeck-goal-0-1-norwich-vs-manchester-united-28-12-2013_sport

Golovi sa meča Aston Vila-Svonsi:

https://www.dailymotion.com/video/x18z21j_aston-villa-1-1-swansea-city-all-goals_sport

Golovi sa meča Hal-Fulam:

https://www.dailymotion.com/video/x18z2su_hull-city-6-0-fulham-all-goals_sport

Subota:

13:45 Vest Hem-VBA 3:3

16:00

Aston Vila-Svonsi 1:1
Hal-Fulam 6:0
Mančester Siti-Kristal Palas 1:0
Norič-Mančester Junajted 0:1

Nedelja:

Everton-Sautempton
Njukasl-Arsenal
Čelsi-Liverpul
Totenhem-Stouk

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter