0
Košarka

FOTO: KKCZ

Zvezda dobila novog sponzora (VIDEO)

Objavljeno: 27.12.13 u 14:52

Dan nakon Novogodišnjeg koktela, na kojem je Crvena zvezda Telekom obeležila godinu za nama, stigao je novi razlog za zadovoljstvo navijača i uprave kluba. Naime, sponzorski pul crveno-belih bogatiji je za još jednog člana, s obzirom da je ostvarena saradnja sa kompanijom Millenium Team.

FOTO: KKCZ
FOTO: KKCZ

Tom prilikom u klupskim prostorijama na Malom Kalemegdanu, organizovano je svečano potpisivanje sponzorskog ugovora. Kako i priliči, direktoru kompanije Millennium Team, Ivanu Bošnjaku uručeni su pokloni. Od direktora Crvene zvezde Telekom, Davora Ristovića, dobio je navijački šal, a od trenera Dejana Radonjića dres crveno-belih.

Direktor novog Zvezdinog sponzora bio je vidno zadovoljan ozvaničavanjem saradnje sa našim klubom:

„Građevinska kompanija Millennium Team postoji više od 10 godina. Ove godine kao društveno odgovorna kompanija odlučili smo da se još aktivnije uključimo u podršku sportu. Do sada smo pomagali vaterpolo i džudo klubu Crvena zvezda, a sada i crveno-belim košarkašima. Nadam se da će naša saradnja trajati dugi niz godina i da će Zvezda nastaviti da niže uspehe koji su sve brojniji u poslednje vreme“ – izjavio je Ivan Bošnjak.

Direktor Crvene zvezde Telekom, Davor Ristović, novom sponzoru je poželeo dobrodošlicu u klub:

„Nama je veliko zadovoljstvo što je ovako uspešna firma poput Mileniju tima prepoznala kvalitet truda i rada koji ulažemo i što se priključila našem timu. U imenu Milenijum tima imamo reč „tim“ što je za nas jako bitno. Oni se bave izgradnjom, a nadam se da ćemo timski praviti rezultate. Želimo da ova saradnja ne bude kratkoročna, da traje godinama, i da i mi i Milenijum tim zajedničkim snagama napravimo dobre rezultate“ – istakao je Ristović.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter