1
TimeOut

Poklon fudbalera Čelsija: Dan iz snova za bolesnog dečaka (VIDEO)

Objavljeno: 26.12.13 u 00:02

Čelsi

Oran Tuli ima 14 godina, dolazi iz Dablina, veliki je obožavatelj Čelsija ali ima i retku bolest creva, zbog koje ne može da jede čvrstu hranu i zbog koje je imao operaciju koja mu je donela godinu i po dana oporavka u invalidskim kolicima.

Međutim, dok je sveta biće i dobrih ljudi, a dobrih ima posebno u svetu sporta. Tako je Fudbalski klub Čelsi odlučio da priredi dan iz snova za ovog svetlokosog dečaka.

Oran je došao u London, upoznao se ponaosob sa svim igračima Čelsija, gospodinom „Posebnim“ Murinjom, kojeg je i intervjuisao, pa čak i sa Romanom Abramovičem, vlasnikom londonskih „Plavaca“.

Upoznao je i Rafaela Nadala sa kojim je pratio Čelsijev meč protiv Šalkea, a od kapitena Terija je dobio i dres koji je Teri nosio na pomenutom meču Lige šampiona.

To nije bilo sve, šlag na torti je usledio kada ga je Džon Teri prošetao „Stamford Bridžom“ uz još jednu posebnu poruku:

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter