0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda na novogodišnjem koktelu promovisala kalendar (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 23.12.13 u 13:57
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U ponedeljak 23. decembra u restoranu „Zvezda lounge bar“ na zapadnoj strani Marakane, održan je zvanični koktel povodom završetka kalendarske 2013. godine, a istom prilikom promovisan je i novi kalendar fudbalskog kluba.

Dvanaest dresova u kojima su slavne generacije crveno-belih kroz istoriju pronosile slavu najtrofejnijeg srpskog kluba „upakovani“ su u novi, po dizajnu i kvalitetu jedinstveni kalendar Crvene zvezde za 2014. godinu.

Prilikom promocije govorio je Generalni sekretar Miodrag Zečević, iskoristivši priliku da prisutnim gostima, novinarima i bivšim igračima koji su se okupili u velikom broju poželi srećne predstojeće Novogodišnje i Božićne praznike. Koktelu su prisustvovali i predsednik Dragan Džajić, kao i potpredsednik Nebojša Čović.

Takođe, novi kalendar fudbalskog kluba Crvena zvezda od ponedeljka 23. decembra nalazi se u slobodnoj prodaji u svim Red Star shop-ovima po ceni od 690 dinara.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter