0
Domaći fudbal

Poznati svi rivali Partizana na pripremama u Turskoj

Objavljeno: 23.12.13 u 15:09

grb-Fk-Partizan3-e1362411530574

Na današnjoj konferenciji za medije novi trener Partizana Marko Nikolić saopštio je i plan priprema odnosno raspored i imena rivala protiv kojih će crno-beli u Turskoj odmeriti snege.

Pripreme za novu sezonu počinju 13. januara u 9.00 časova okupljanjem na Zemunelu, a prva dva dana biće obavljeni medicinski testovi i merenja.

Do 21. januara ekipa ostaje u Beogradu, a potom cela ekpedicija se seli u Antaliju, gde će u prvom navratu boraviti do 1. februara u hotelu Susesi. Sledi povratak u Beograd, gde će biti odigrana i jedna trening utakmica 4. februara (protivnik će biti uskoro poznat),  a već od 5. februara crno-beli se vraćaju u Antaliju i novu destinaciju, hotel Sirene, gde će trenirati i igrati trening mečeve do 15. februara.

Za vreme boravka u Antaliji crno-beli će odigrati sedam test mečeva. Prvi protivnik 24. januara biće austrijski niželigaš Vac Volfzberg, tri dana kasnije Partizan će igrati protiv južnokorejskog Gjongnama, da bi 30. januara odmerio snage sa bugarskim Liteksom.

Po povratku u Tursku slede dueli sa slovačkim Ružemberokom (8. februar), Sarajevom (9. februar), Mariborom (11. februar) i za kraj kao generalna proba pred početak prolećnog duela za 14. februar zakazan je meč protiv Šahtjora iz Donjecka.

hotsport.rs/partizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter