0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nikolić o Riosu, Trajkoviću, Škuletiću, Drinčiću, Đembi… (VIDEO)

Objavljeno: 23.12.13 u 13:11
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Novi trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da crno-beli intenzivno rade na dovođenju pojačanja i istakao da očekuje da će najveći deo posla biti gotov do kraja godine.

Pre nekoliko dana u Humsku je stigao crnogorski reprezentativac Nikola Drinčić, a do draja nedelje trebalo bi da stignu još najmanje dva pojačanja.

„Zadovoljan sam kako radimo, mada uvek može brže. Jedan od glavnih zadataka bio nam je zadnji vezni, a sa Drinčićem smno dobili mnogo na kvalitetu. On je odbio neke jače ponude zbog Partizana i to mora da se ceni. Radimo dalje, svi u klubu su angažovani na prelaznom roku i očekujem još jedno ili dva pojačanja do kraja nedelje“ – rekao je Nikolić na konferenciji za medije u Humskoj.

On je ponovio da su Partizanu zanimljivi igrači Vojvodine Petar Škuletić i Branislav Trajković, kao i da postoji mogućnost dolaska Argentinca Riosa.

„Mi imamo svoje prioritete i znamo šta radimo. Takođe, imamo jasan plan o tome ko nam nije potreban. Naravno, to ćemo prvo reći igračima, pa tek onda saopštiti u javnost. Ono što sad mogu da kažem jeste da smo odmakli u pregovorima o završetku saradnje sa Đembom-Đembom. Rios nam je zanimljiv, ali imamo određenih finansijskih ograničenja i moramo da budemo realni“ – istakao je Nikolić.

Novi trener crno-belih dodao je da je kapiten Saša Ilić, uprkos godinama, neohodan ekipi na terenu i da očekuje mnogo više od Nikole Ninkovića.

Partizan je jesenji deo sezone završio na prvom mestu, sa bodom više od Crvene zvezde, a pripreme za prolećnu sezonu počeće 13. januara.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter