0
Evropske lige

Felaini na dvomesečnom bolovanju

Objavljeno: 23.12.13 u 14:47

maruan-felaini-odelo

Maruan Felaini ni izbliza nije opravdao očekivanja, ali i veliki novac koji je u njega uložio Mančester Junajted kada ga je kupovao od Evertona, a na sve se još nadovezala i povreda zbog koje će Belgijanac propustiti naredna dva meseca.

Naime, Felaini je povredu zgloba zaradio još u oktobru, ali ona nije bila toliko ozbiljna pa je operacija odlagana sve do polovine decembra. Nakon što je urađen hiruški zahvat postalo je jasno da Felainija očekuje pauza od osam nedelja, što je i saopšteno na zvaničnom sajtu kluba.

Belgijski vezista će tako propustiti deo sezone u kojem se obično iskristališu glavni favoriti za titulu u Premijer ligi, ali se pretpostavlja da će da bude spreman za duele osmine finala Lige šampiona u kojoj će Junajted odmeriti snage sa Olimpijakosom.

Sreća za „đavole“ je da su u poslednje vreme i bez Felainija, ali i Robina van Persija u timu počeli da beleže pobede odnosno vezali su ih čak četiri u svim takmičenjima. Samo je pitanje koliko će skraćeni spisak igrača na koje Dejvid Mojes može da računa biti u stanju da nastavi pobednički niz.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter