0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

Vujošević: Oseća se umor, potrebno vreme za Tepića

Objavljeno: 22.12.13 u 22:51
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener crno-belih Duško Vujošević čestitao je Cedeviti na pobedi u derbiju ABA lige i tom prilikom istakao da je povratniku Milenku Tepiću potrebno vreme da se adaptira.

“Utakmica Cedevita – Partizan je uvek krajnje neizvesna i sugurno je da su u određenoj prednosti domaćini, ovaj put i zbog toga što su svoju utakmicu u Evrokupu igrali dva dana ranije i igrali je u Zagrebu, imali su putovanje manje, koje smo mi morali da obavimo. Kod nas se u jednom delu oseća umor, sigurno da i uključenje Tepića, sa čijim sam povratkom i ulogom zadovoljan, traži više vremena za bolje adaptiranje, uigravanje i pronalaženje uloga“, rekao je Vujošević, a prenosi sajt kluba.

“Osicilirali smo što se tiče neke borbenosti, pogotovu u prvoj i trećoj četvrtini, i nismo bili u potpunoj koncetraciji kada se utakmica rešavala, nismo nalazili najbolja rešenja u odbrani i u napadu, pa ostaje žal za propuštenom prilikom, ali sa druge strane obaveza da se čestita protivniku na pobedi“, zaključio je Vujošević.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter