0
Košarka

Labović vodi Košalin prema plej-ofu (VIDEO)

Objavljeno: 21.12.13 u 17:05

dragan-labovic

Dragan Labović je još jednom potvrdio koliko je veliko pojačanje za ekipu Košalina. U derbi utakmici 11. kola poljskog šampionata njegov tim pobedio je slavni Slask Vroclav sa 79:74 (14:20, 29:19, 17:21, 19:14), a ključnu ulogu imao je upravo srpski košarkaš.

On je u poslednjem minutu pri rezultatu 72:70 za Košalin prvo pogodio trojku, da bi potom šest sekundi pre kraja utakmice sa dva slobodna bacanja potvrdio trijumf svoje ekipe. Uz sve to, Labović je u trećoj deonici napravio potez utakmice, kada je ukrao loptu, bacio se za njom da ne ode u aut i u padu asistirao svom saigraču Seku Henriju za lagano polaganje.

Henri je upravo bio i najefikasniji igrač Košalina sa 18 poena, dok je Oded Brandvajn dao 16. U timu Slaska Deni Gibson je dao 15, a Dominik Džonson 14 koševa.

Labović je na parketu proveo 31 minut i za to vreme je upisao devet poena i četiri skoka.

Posle jednogodišnje pauze zbog povrede Labović se na najbolji mogući način vratio na parket i ponovo igra u svojoj najboljoj formi. On je preporodio Košalin, pošto mu je doneo četiri pobede u pet mečeva, pa ekipa sada zauzima peto mesto sa skorom 5 pobeda i šest poraza.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter