0
Fudbal

Atletiko treći na svetu, nova majstorija i isključenje Ronaldinja (VIDEO)

Objavljeno: 21.12.13 u 19:53

Fudbaleri Atletiko Mineira osvojili su treće mesto na ovogodišnje FIFA klupskom prvenstvu sveta pobedom nad kineskim Gvangžuom rezultatom 3:2 (2:2). Meč je obeležila nova majstorija Ronaldinja iz slobodnog udarca, ali i isključenje legendarnog Brazilca u samom finišu.

Već u drugom minutu susreta Atletiko je preko Tardelija stigao do vođstva 1:0. Uprkos rano primljenom golu Kinezi nisu gubili nadu, pa su samo sedam minuta kasnije stigli do izjednačenja, strelac je bio Murikui, a zatim i do potpunog rezultatskog preokreta u 15. minutu. Golom iz penala Konka je doneo prednost Gvangžuu 2:1. Ipak, u nadoknadi prvog poluvremena još jednim prelepim golom iz slobodnog udarca Ronaldinjo je vratio stvari na početak i poravnao rezultat na 2:2.

https://www.youtube.com/watch?v=Vjte5zrfFOk

Svoju dobru igru na ovom susretu legendarni Brazilac je pokvario u 87. minutu kada je zaradio direktan crveni karton zbog udaranja protivničkog igrača bez lopte.

https://www.youtube.com/watch?v=rMf5OkTgcfM

Ipak, ovo se nije negativno odrazilo na igrače Atletiko Mineira koji su čak i sa igračem manje uspeli da stignu do pobedonosnog gola u sudijskoj nadoknadi vremena. Strelac je bio Luana u 91. minutu utakmice.

Najzanimljivije trenutke sa ovog susreta možete pogledati i sami u video prilogu:

https://www.youtube.com/watch?v=ikiSKNvHYxQ

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter