0
Fudbal

Zenit stao u red za Kolarova

Objavljeno: 19.12.13 u 13:18

kolarov

Ekipu Zenita iz Sankt Peterburga tokom zime bi mogao da napusti Aleksandar Luković, koji planira povratak u Crvenu zvezdu, ali bi zato ekipu Lućana Spaletija mogao da pojača Aleksandar Kolarov.

Kako saznaje portal transfermarketweb.com bivši ruski šampion i učesnik osmine finala Lige šampiona, u kojoj će se sasti sa Borusijom iz Dortmunda, sprema ponudu Mančester Sitiju za srpskog interacionalca za kojeg se takođe interesuju Inter, Napoli i Galatasaraj.

Pretpostavlja se da bi „građani “ u slučaju da ponuda bude 16 miliona evra ili veća mogli da je prihvate iako Kolarov u poslednje vreme igra sve više odnosno menadžer Pelegrini mu sve češće daje priliku da na terenu potvrdi svoj kvalitet.

Podsećamo da je iskusni levi bek pre samo dva dana izjavio da mu je želja da ponovo zaigra u Seriji A i da će se sigurno vratiti u Italiju (igrao ranije za Lacio), ali da ne zna kada bi to moglo da se desi.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter