0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Kolarov: Vratiću se u Italiju, ali ne znam kada

Objavljeno: 15.12.13 u 15:44
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

I tokom letnjeg prelaznog roka, ali i od kada je počeo jesenji deo sezone mediji (uglavnom italijanski) sele reprezentativca Srbije Aleksandra Kolarova iz Mančester Sitija u Inter, Juventus, pa čak i Napoli. Levonogi bombarder kaže da je čuo za interesovanje, ali da njega niko nije kontaktirao.

„Tačno je da bih voleo da se jednog dana vratim u Seriju A. Čuo sam za te priče da bih već u januaru mogao ponovo da igram u Italiji, ali ja nisam razgovarao o tome ni sa kim. Od dolaska Manuela Pelegrinija u Siti igram više i nemam razloga za nezadovoljstvo, ali sačekajmo da vidimo šta će se desiti“ – rekao je Kolarov britanskim kolegama.

Čini se da ako do odlaska iz Sitija zaista dođe Kolarov najverovatnije pojačao redove Intera, pošto je Juventus prema rečima direktora Pepea Marote odustao od angažovanja srpskog beka, dok je Napoli ipak u drugom planu nakon ispadanja iz Lige šampiona.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter