0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Bravo za borbu, hvala i Željku

Objavljeno: 19.12.13 u 23:07
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaši Partizana poraženi su večeras u „Pioniru“ od ekipe CSKA, ali su ipak ostvarili plasman u Top 16 fazu zato što je Fenerbahče savladao Nanter u gostima.

„Mislim da je ovo odličan uspeh za ovako mlad i ovako sastavljen tim. Plasman u Top 16 fazu je fantastičan zapravo i ne znam da li su ljudi svesni pod kojim smo uslovima ovo ostvarili. Zadovoljan sam večerašnjim zalaganjem i borbom uprkos porazu. CSKA je tim koji ima budžet od 60 miliona evra a igrači su znali da ako nas dobiju večeras, dobijaju odmor za Božić. Protiv takvih faktora ipak nismo uspeli da se izborimo“, rekao je Vujošević.

„Treba videti šta možemo da uradimo tokom zime, došao je Tepić, Bertans još uvek neće nazad na parket i treba uraditi sve što je moguće da se situacija poboljša. Što se Željka tiče, on uvek ima motiv da pobedi protiv koga god da igra, ali on voli Partizan i ako svojom pobedom doprinosi i nama, njegov motiv je još veći i hvala mu na tome“, dodao je strateg crno-belih.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter