0
Fudbal

Šimunićev advokat: Imam argumente za ukidanje kazne

Objavljeno: 18.12.13 u 19:13

simunic-olic copy

Fudbaler Hrvatske Josip Šimunić angažovao je advokata kako bi uložio žalbu zbog suspenzije na deset utakmica, uz novčanu kaznu od 30.000 švajcarskih franaka zbog ustaških povika na utakmici protiv Islanda 19. novembra.

Njegov advokat Davor Prtenjača uveren je da će uspeti da dobije slučaj protiv FIFA, jer ima argumente da pobije nekoliko stavova u presudi.

“Podneo sam žalbu FIFA, tražimo obrazloženje odluke kojom se Šimunić kažnjava sa deset utakmica suspenzije i 30.000 švajcarskih franaka. Takođe, zatražio sam uvid u dokumentaciju, jer želim da vidim ko ga je prijavio i s kojom argumentacijom. Verujem da ima više argumenata kojima bi se odluka FIFA mogla dovesti u pitanje, a barem četiri ili pet ključnih, i svaki od njih bi mogao pobiti odluku FIFA“, izjavio je Prtenjača, a prenosi Indeks.

Celokupna hrvatska javnost pružila je podršku svom fudbaleru. Navijači Hajduka i Dinama danas su zajednički skandirali ustaške parole.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter