0
Evropske lige

Oluja probudila Junajted, Totenhem i dalje tone (VIDEO)

Objavljeno: 18.12.13 u 23:13

Patris Evra

Fudbaleri Mančester junajteda i Vest Hema plasirali su se u polufinale engleskog Liga kupa nakon što su večeras u gostima savladali Stouk, odnosno Totenhem.

Junajted je savladao Stouk u gostima sa 2:0 to nakon kratkotrajne oluje koja je prekinula meč, dok je Vest Hem nakon pobede u Premijer ligi i u Liga kupu slavio na Vajt Hart lejnu – 2:1.

U trijumfu Junajteda, Ešli Jang pogodio je u 62. minutu, a konačan rezultat postavio je Patris Evra 12 minuta pre kraja.

U londonskom derbiju, Totenhem je nastavio da tone, a nakon debakla od Liverpula i otkaza koji je dobio menadžer Viljas-Boaš, na Lejnu je slavio Vest Hem. Iako je Adebajor pogodio za 1:0 u 67. minutu, u poslednjih 10 minuta viđen je potpuni preokret. Prvo je Džarvis u 80. minutu izjednačio, a pet minuta kasnije Maiga je odveo Vest Hem u narednu rundu.

Ranije su plasman u polufinale obezbedili Sanderlend koji je izbacio Čelsi (2:1) i Mančester siti koji je savladao Lester (3:1).


hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter