0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

Obradović: Ozbiljno na Nanter, želimo prvo mesto

Objavljeno: 18.12.13 u 18:38
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović rekao je da će njegov tim ići na pobedu u Francuskoj protiv Nantera, jer želi da osigura prvo mesto na tabeli pred nastavak takmičenja u Evroligi.

“Veoma je važan meč pred nama, i sve je u našim rukama. Naravno da ćemo igrati s namerom da završimo grupnu fazu kao prvi na tabeli, igramo dobro od početka sezone. Želimo da završimo grupu onako kako smo i počeli. Poštujemo Nanter, koji ima i dalje šansu da odu u top 16 fazu, i siguran sam da će igrati črvsto i da će meč biti težak. Zato moramo biti koncentrisani svih 40 minuta“, rekao je Obradović, prenosi sajt Evrolige.

Nanter će dočekati Fenerbahče u četvrtak od 21 sat, a 15 minuta ranije, počinje meč Partizan – CSKA u Pioniru. Crno-beli su u povoljnijoj poziciji od Nantera zbog boljeg učinka u međusobnim duelima, pa je Francuzima neophodna pobeda nad Fenerbahčeom uz poraz Partizana za prolaz dalje.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter