0
Fudbal

Brazilci šta bi sa onim nema predaje? (VIDEO)

Objavljeno: 18.12.13 u 16:35

Amerika Brazil

Eto, i to smo doživeli. Da neka reprezentacija održi fudbalski čas Brazilcima i toliko ih demorališe da oni prestanu da igraju i pružaju bilo kakav otpor.

Ekipa Sjedinjenih Američkih država, sastavljena od igrača do 17 godina, preslišala je vršnjake iz Brazila u meču koji je igran na Floridi, u okviru Najki međunarodnog turnira. Sve do 87. minuta susreta i rezultata 4:1 za SAD stvari su se odvijale normalnim tokom, a onda se desilo nešto što mnogi ljubitelji fudbala nisu mogli ni da zamisle.

Brazilci su odlučili da prestanu da igraju, da samo stoje na terenu i ne napadaju protivnike, nezadovoljni time što su u 85. minutu dobili i drugi crveni karton na meču. Zbunjeni Amerikanci su takođe stajali i u neverici gledali šta se dešava. Da stvari budu gore glavni arbitar je odlučio da odsvira kraj susreta 27 sekundi pre isteka 90. minuta kako bi razrešio neverovatnu situaciju.

„Oba crvena kartona su bila zaslužena. Međutim, oni očigledno nisu bili zadovoljni suđenjem. Mi smo se dodavali i čuvali loptu u svom posedu, ali oni nisu želeli da nas napadnu. Nikada u svojoj karijeri nisam video ništa slično. Ne shvatam zašto su se odlučili na takav potez“, ispričao je selektor američkog nacionalnog tima, Riči Vilijams.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter