0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Arena osvojila njih, one osvojile Arenu (FOTO)

Objavljeno: 18.12.13 u 23:35
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Srpske rukometašice nisu mogle da sakriju oduševljenje nakon plasmana u polufinale Svetkog prvenstva.

Naše rukometašice su savladale Norvežanke pred rekordnom posetom od 15.923 navijača u Areni, što je najveća brojka na jednom susretu na meču rukometašica.

“Nestvarno je ovo, ne znam šta da kažem sada, idemo korak po korak. Želim da ovo traje do 22. decembra. Srećna sam zbog publike, Beograd je konačno uradio ono što smo očekivali, dođite u petak da nastavimo dalje“, rekla je Andrea Lekić, dok je Sanja Damjanović dodala:

“Mislim da niko nije svestan šta smo uradile, gledale smo se u neverici, da smo uspele. Kao da smo osvojile medalju, ali moramo da se smirimo, a onda, nema stajanja“, rekla je Sanja.

Katarina Tomašević je ponovo briljirala i bila možda i najzaslužnija za ovaj trijumf.

“Tresem se, ne znam ni gde sam… Ali rekla sam već, moramo da pobedimo šampione ako hoćemo da budemo šampioni. Imamo snagu, igramo u Srbiji pred svojim navijačima“, rekla je Tomaševićeva.

Najbolji akter meča bila je nepogrešiva Dragana Cvijić sa osam pogodaka, a vodila je ekipu do preokreta u seriji od 7:0.

“Više ni ne znam koliko sam golova dala, ali nije ni bitno… dobijala sam priliku da šutiram i uspevala sam, sutra će neko drugi, presrećna sam što smo ovakvog protivnika pobedili. Divna je atmosfera, i na tribinama i u ekipi“, rekla je Cvijićeva.

Pogledajte kako je ova čudesna pobeda izgledala i objektiva fotoreportera:

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Srbija - Nor 2

Srbija - Nor 3

Srbija - Nor 5

Srbija 6

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter