0
Fudbal

Adrijano i dalje ima kvalitet, ali i višak kilograma (VIDEO)

Objavljeno: 18.12.13 u 12:00

Nekadašnji fudbaler Parme, Intera i Rome, Brazilac Adrijano, rešen je da se na velika vrata vrati na fudbalsku scenu, u svojoj 31. godini.

Zvanično je krenuo sa treninzima u brazilskom klubu, Atletiko PR-u, sa kojim nije potpisao ugovor.Podsetimo, Adrijano nije odigrao takmičarski meč još od marta 2012. godine. Na prvom zvaničnom treningu nakon pauze je nosio ljubičasti dres, ali ga je svakako bilo lako prepoznati i primetiti na terenu i bez toga.

Iako i dalje ima kvalitet i osećaj za igru, očigledno je da mu višak kilograma predstavlja najveći problem i otežava kretanje. Uprkos tome što mu godine i kilaža ne idu u prilog, Adrijano je još jednom pokazao da i dalje ima razornu levicu. O tome svedoči i video snimak sa treninga:

https://www.youtube.com/watch?v=6uGJmxd1d5k

Hoće li Brazilac uspeti da se vrati u formu, ostaje da se vidi. Sasvim sigurno, pravi ljubitelji fudbala se svakako nadaju da će ovaj, jedan od svojevremeno najboljih napadača na svetu, ponovo biti onaj stari.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter