0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Đurić: Osvojićemo i sedmu titulu u nizu (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 17.12.13 u 16:27
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić rekao je danas na proslavi upriličenoj u Sportskom centru Teeloptik u Zemunu da veruje u osvajanje sedme uzastopne titule prvaka i nastavak stvaranja mladih talentovanih igrača.

„Godina je bila teška, možda i najteža od kada je ova uprava došla u klub. Međutim u najtežim trenucima smo pokazali koliko vredimo i da smo veliki klub, koji zaslužuje poštovanje u Srbiji, na Balkanu i Evropi. Već šest godina zaredom vas pozdravljam sa ovog mesta na kraju godina, ali šta da radimo kad imamo rezultate. Nadam se da ćemo se posle ove jesenje, radovati tituli u maju“ – rekao je Đurić na tradicionalnom novogodišnjem koktelu, a njegove reči prenosi Tanjug.

Đurić je dodao da je u Evropi ekipa odigrala slabije nego što se očekivalo.

„Bila nam je teška jesen, trpeli smo napade sa svih strana, ali smo na kraju osvojili trofej koji nam mnogo znači za prolećni deo sezone. Nastavili smo da stvaramo generacije mladih igrača – Jojić, Živković, Petrović, Pantić, a biće ih još. Partizan ne čine pojedinci, nego tim i zato mislim da ćemo osvojiti sedmu uzastopnu titulu“ – rekao je Đurić.

Svečanosti u Zemunu prisustvovao je veliki broj ličnosti iz sveta sporta i politike – direktor svih selekcija Fudbalskog saveza Srbije i nekadašnji golgeter Partizana Savo Milošević, ministar bez portfelja za evropske integracije Branko Ružić, poslovni direktor košarkaškog kluba Partizan Mlađan Šilobad, njegov kolega iz rukometnog kluba Aleksandar Blagojević, bivši sportski direktor i trener crno-belih Ljubiša Tumbaković i mnogi drugi bivši asovi kluba iz Humske.

Partizan je prvi deo sezone završio na prvom mestu, sa bodom prednosti u odnosu na večitog rivala Crvenu zvezdu.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter