0
Domaći fudbal

Đurić: Radonjić ima problem u glavi, nije šest meseci bio na treningu Partizana

Objavljeno: 16.12.13 u 22:51

291882_nemanja-radonjic--facebook_f

Predsednik Partizana Dragan Đurić na konfereniciji posvećenoj promociji novog trenera osvrnuo se i na slučaj Nemanje Radonjića.

“Pre dva meseca je završen njegov transfer u Rumuniju, za šta smo dobili obeštećenje. Prema našim saznanjima, on tamo nije odradio ni dva treninga. Nije sporno da je Radonjić izuzetan je talenat, ali taj momak gotovo šest meseci nije bio na treningu Partizana. Kada je i dolazio, onda je nasrtao na trenere“, rekao je Đurić i dodao:

“Žao mi je što moram da kažem, ali on ima problem u glavi i njegovo neprimereno ponašanje remetilo je rad u našoj omladinskoj školi. A pored svega toga, podsećam da je on odbio da potpiše profesionalni ugovor koji smo mu ponudili“, istakao je Đurić.

Podsetimo, crno-beli su pre tri i po meseca zaključili posao sa rumunskim Vitrolulom, kako Radonjić ne bi prešao u Crvenu zvezdu za propisanu odštetu od 200.000 evra.

Radonjić karijeru možda i nastavi u Rimu gde je nedavno bio gost Adema Ljajića, ali će Roma transfer platiti Vitrolulu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter