0
Domaći fudbal

Partizan u tajnosti prodao Radonjića

Objavljeno: 16.12.13 u 10:28

Eventualni prelazak mladog Nemanje Radonjića u italijansku Romu neće doneti ni dinar u kasu Fudbalskog kluba Partizan.

291882_nemanja-radonjic--facebook_f

Naime kako piše dnevni list ‘Sport’, rukovodstvo crno – belih je ovog talentovanog fudbalera pre oko tri i po meseca prodalo rumunskom Vitorulu čiji je predsednik legendarni Georgi Hadži.

Ovaj momk, koji će 15. februara postati punoletan, imao je stipendijski ugovor sa Partizanom do juna 2014. godine, ali kako nije želeo da potpiše i profesionalni, u klubu iz Humske rešili su da izvuku najbolje i, ujedno, spreče njegov transfer u Crvenu zvezdu, koja je „u nekoliko navrata kontaktirala“ sa mladim igračem.

Doneta je odluka da se Radonjić prodao Vitorulu, tačan iznos nije još uvek poznat ali „Sport“ naglašava da je veći od 200.000 evra, koliko bi Partizan dobio da je momak otišao iz Humske na isteku stipendijskog ugovora, što su pravila UEFA, ali činjenica da se za njega interesuje Roma i da prvak Srbije od tog transfera neće dobiti ništa ipak je u senci pitanja – zašto niko iz Humske nije obelodanio ovaj transfer u Rumuniju ranije?

hotsport.rs/sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter