0
Evropske lige

Suarez režirao ‘petardu’ Liverpula u Londonu! (VIDEO)

Objavljeno: 15.12.13 u 18:59

Liverpul

Liverpul ima najboljeg igrača Premijer lige trenutno, a to je Luis Suarez! Sjajni Urugvajac je predvodio „Crvene“ do pobede od 5:0 nad Totenhemom i to u Londonu, i to sa kapitenskom trakom oko ruke, kao zamena povređenog Stivena Džerarda.

Gosti iz Liverpula su poveli golom Urugvajca u 18. minutu kada je sjajno utrčao kroz odbranu domaćih i zatresao mrežu Lorisa a do pauze su svoju prednost duplirali preko Hendersona u 40. minutu, a na odbitak šuta koji je uputio upravo Suarez.

Ključni moment meča viđem je u 63. minutu kada je Paulinjo potpuno bespotrebno šutnuo Suareza u stomak te dobio direktan crveni karton. Igrao se 75. minut kada je Flanagan zatresao mrežu za 3:0 a Suarez je ponovo bio asistent, da bi samo devet minuta kasnije Suarez postigao i svoj drugi gol za 4:0.

Usledio je finiš, pukla je i „petarda“ jer je, pa ko drugi nego Suarez, asistirao Sterlingu za konačnih 5:0 u 89. minutu susreta.

Liverpul je tako stigao do druge pozicije na tabeli, dva boda iza vodećeg Arsenala, dok je Totenhem ostao sedmi, upisavši novi debakl koji će dovesti u pitanje ostanak Viljaša Boaša na klupi londonskog kluba.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter