0
Evropske lige

Mojes kreće u ofanzivu

Objavljeno: 15.12.13 u 14:04

mojes

Još ranije je najavljeno da će menadžer Mančester Junajteda Dejvid Mojes od uprave kluba dobiti neverovatnih 100 miliona evra za kupovinu pojačanja tokom zimskog prelaznog roka, a da će se to zaista i desiti potvrdio je Škotlanđanin koji je izjavio da će nemilice trošiti ponuđeni novac.

„Klub ima novca i naravno da ćemo da ga trošimo. I tokom leta smo planirali da dovedemo nekoliko velikih pojačanja, ali nismo uspeli u tome pošto su pojedini igrači u poslednjem momentu odlučili da ostanu u sovjim klubovima. Ni tada problem nije bio u parama. Kada biram nove fudbalere za svoj tim planiram da se oni zadrže kod nas najmanje šest ili sedam godina“ – rekao je Mojes.

Podsetimo da je menadžer Junajteda takođe najavio i čistku u svojim redovima pa će čak 10 fudbalera, što onih iskusnijih što mlađih koji se nisu izborili za minutažu, tokom januara napustiti klub.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter