0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Skariolo: Zaustavili smo Šilba, ali nas je razbio Blažič

Objavljeno: 12.12.13 u 21:32
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Laboral Kuće Serđo Skariolo nije mnogo žalio zbog poraza svog tima u duelu sa Crvenom zvezdom i iskoristio je priliku da čestita crveno-belima na zasluženoj pobedi.

„Čestitam Zvezdi na odličnoj utakmici. Od početka su nametnli svoj ritam i doveli su nas u nezgodnu situaciju. Zvezda ima odlične igrače, atlete, na svim pozicijama.  Napravili smo glavnu grešku u tome što smo se previše opustili činjenicom da smo se već plasirali u Top 16 fazu, ali to sebi ne smemo da dopuštamo, moramo u svakoj utakmici da igramo sa 100 odsto mogućnosti. Moj posao je da regrupišem tim i da ga vratim u pravi ritam. Imali smo šansu da se vratimo pošto smo od -20 došli do šest poena zaostatka, ali smo ponovo napravili iste greške kao u prvoj četvrtini. Igrali smo slabu odbranu, slabo u skoku i nedovoljno timski u napadu tako da je Zvezda apsolutno zasluženo stekla veliku prednost i kontrolisala igru na terenu“ – kazao je italijanski stručnjak.

Na pitanje novinara da prokomentariše kvalitet Crvene zvezde i partije koje je srpski tim pružao u Evroligi ove sezone Skariolo je rekao:

„Crvena zvezda je dobar tim koji nije imao dovoljno sreće u Evroligi ove sezone. Bukavalno su veliki i snažni, a tu je i nekoliko talentovanih igrača. Na primer večeras je Blažič odigrao izvanredno. Pripremali smo se da zaustavimo Šilba i u tome smo uspeli, ali je zato Blažič odskočio i pokazao da može da bude velika evropska zvezda.“

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter