0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Kosanović: Pametan potez Dekija

Objavljeno: 12.12.13 u 11:33
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Dejan Stanković se juče definitivno oprostio od ideje da nasledi Tomislava Karadžića na mestu predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

To je izazvalo odjek u domaćim medijima, s obzirom da je stvar bila praktično gotova, te da su svi očekivali da popularni Deki postane novi prvi čovek srpskog fudbala. Između ostalih, oglasio se i trener Milorad Kosanović koji je podržao Dejanovu odluku:

„Mislim da je Deki pametno postupio. Ipak je on „juče“ prestao da igra fudbal, rano je da preuzme takvu funkciju. On može mnogo da doprinese srpskom fudbalu i definitivno treba da ostane u njemu, ali ne treba žuriti. Nije samo on u pitanju, generalno treba steći iskustvo, nije dobro kada fudbaler odmah nakon karijere ode na neku visoku funkciju“, rekao je Kosanović i dodao „Nisam protivnik promene predsednika FSS-a, ali treba pre svega videti zbog čega se sadašnji predsednik menja, ko je protivkandidat i kakav program i viziju ima za srpski fudbal“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter