0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Stanković odustaje od kandidature za predsednika FSS

Objavljeno: 11.12.13 u 16:54
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Dejan Stanković je u srpskim medijima praktično već promovisan u novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije, gde je trebalo da nasledi odlazećeg Tomislava Karadžića, međutim kako nezvanično saznajemo u „fudbalskim kuloarima“ proslavljeni srpski reprezentativac je odustao od kandidature (koju istina nije ni podneo).

Rekorder po broju reprezentativnih nastupa u dresu sa nacionalnim grbom je prethodnih dana razgovarao sa čelnicima regionalnih saveza, ali i sa vodećim ljudima Crvene zvezde i Partizana i ništa nije nagoveštavalo da bi moglo da daođe do ovakvog raspleta.

Međutim, Stanković je očigledno shvatio da su problemi koji postoje u srpskom fudbalu preveliki i da on nije sposoban da se uhvati u koštac sa njima o čemu će uskoro obavestiti Tomislava Karadžića koji ga je praktično i predložio za svog naslednika.

Ukoliko Stanković definitivno kaže NE ostaje pitanje da li će Tomislav Karadžić za Skupštinu FSS, koja je zakazana za kraj decembra, pronaći drugo rešenje ili će biti „primoran“ da nastavi posao iako je početkom jesenjeg dela sezone najavio da će krajem godine povući sa funkcije.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter