0
Evrokupovi

Foto: Twitter screenshot

Snajder odveo Galatu u osminu finala Lige šampiona (VIDEO)

Objavljeno: 11.12.13 u 15:20

snajder-markizio

Iako je u momentu za kada je bio predviđen nastavak sinoć prekinutog meča 6. kola Lige šampiona između Galatasaraja i Juventusa ponovo počeo da pada sneg u Istanbulu sudija Pedro Proensa je odlučio da se igra.

Juventusu je bilo dovoljno da zadrži nerešen rezultat u preostalih sat vremena igre (sinoć odigrano nešto više od pola sata) i činilo se da će biti tako pošto su igrači italijanskog šampiona držali meč pod svojom kontrolom sve do pred sam kraj. Onda su na scenu stupila dva najbolja igrača Galatasaraja, Didije Drogba kao asistent i Vesli Snajder kao strelac. Reprezentativac Obale Slonovače je glavom spustio loptu do Holanđanina koji je preciznim udarcem po zemlji savladao do tada vrlo sigurnog Điđija Bufona.

Ovim trijumfom turski klub sasvim zasluženo ide u eliminacionu fazu Lige šampiona, dok će Italijani u Ligi Evrope pošto su osvojili treće mesto u grupi B ispred Kopenhagena koji je u utorak uveče poražen od neprikosnovenog madridskog Reala.

Grupa B

Rezultati:

Kopenhagen – Real Madrid 0:2 (0:1)
(Modrić 25′, Ronaldo 48’pen)

Galatasaraj – Juventus 1:0 (0:0)
(Snajder 85′)

Tabela: Real Madrid 16 bodova, Galatasaraj 7, Juventus 6, Kopenhagen 4

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter