0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

Nelson: Navijaj za Zvezdu (VIDEO)

Objavljeno: 11.12.13 u 15:11
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Košarkaše Crvene zvezde Telekom u četvrtak 12. decembra u Kombank areni od 18.45 sati minuta očekuje duel 9. kola D grupe Evrolige. Meč uslovno rečeno nema takmičarski značaj, pošto su izabranici trenera Dejana Radonjića bez šansi za prolaz među 16 najboljih timova Starog kontinenta. Ali, svi u taboru crveno-belih silno žele trijumf protiv ekipe iz Vitorije koja je obezbedila plasman u Top 16 fazu, kao i da se košarkaškoj Evropi još jednom prikažu u lepom svetlu. Za taj poduhvat biće im neophodno velika podrška navijača.

Plejmejker crveno-belih Demarkus Nelson s tim ciljem pozvao je navijače da u što većem broju dođu na utakmicu, a kreativni tim Crvene zvezde Telekom sve to je spakovao u vrlo zanimljiv i atraktivan video klip koji možete pogledati u video galeriji ispod teksta kao i na zvaničnom youtube kanalu kluba (KKCZ TV ONLINE).

„Želimo da pobedimo u svakoj utakmici, zato nam je potrebna tvoja podrška“ – poručuje Demarkus Nelson i potom na čistom srpskom dodaje:

„Navijaj za Zvezdu.“

Kreativni tim Crvene zvezde Telekom u sklopu najave duela sa sa Laboral Kućom za sredu priprema ekskluzivni materijal sa gostovanja u Atini ekipi Panatinaikosa. Nepropustite to da pogledate…

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter