0
Evrokupovi

Konte: Ovo nije bio fudbal, trebalo je otkazati meč!

Objavljeno: 11.12.13 u 18:27
FBL-EUR-C1-JUVENTUS-GALATASARAY
Detalj sa meča, tj. dela igranog sinoć

Menadžer Juventusa, Antonio Konte, bio je vidno nezadovoljan nakon ispadanja njegovog tima iz Lige šampiona u Ligu Evrope. Galata je danas na svom stadionu bio bolji od Juventusa sa 1:0.

„Želeli smo da odložimo meč, sastali smo se sa delegatom UEFA-e, ali niko nije imao sluha za nas. Manćini je rekao da je igranje na ovakvom terenu opasno i ja sam se složio sa tim. Pričali smo na engleskom, i svakako sam razumeo te reči, moj engleski nije toliko loš“, rekao je vidno iznervirani Konte.

„Drogba je rekao da su uslovi isti za oba tima, ali ja sam rekao da nije. Mi smo, za razliku od njih, pokušavali da igramo fudbal. Ovo nije bio fudbal, meč je morao biti odložen“, rekao je trener Stare dame iz Torina.

Podsećamo, porazom od turskog kluba, Juventus je zauzeo treću poziciju u grupi u kojoj je Real prošao dalje kao prvoplasiran, dok je Galatasaraj kao drugoplasiran obezbedio plasman u nokaut fazu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter