0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Odložen UO Crvene zvezde – klub kupuje vreme do ključne odluke?!

Objavljeno: 10.12.13 u 18:42
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Sednica Upravnog odbora Crvene zvezde, najavljena za večeras, odložena je za nekoliko dana, što znači da je i prolongirana odluka u vezi sa statusom trenera Slaviše Stojanovića.

U narednim danima, od Stojanovića se očekuje da predstavi plan za nastavak sezone koji će biti jedan od faktora prilikom donošenja odluke o njegovom ostanku na klupu.

Ovim odlaganjem, stiče se utisak da klub sa Marakane na neki način kupuje vreme pre donošenja ključne odluke pred nastavak sezone.

Sa Zvezdom su ovih dana povezivana imena Sima Krunića, Milovana Rajevca i drugih trenera, ali ni s jednim nije bilo konkretnih pregovora, niti u klubu mogu da garantuju da će pronaći adekvatno rešenje u slučaju Stojanovićevog odlaska.

Podsetimo, bivši trener Jagodine Simo Krunić, koji sedi na klupi kineskog Dalijena, ne zna ništa o svom dolasku u Crvenu zvezdu.

hotsport.rs/Novosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter