0
Domaći fudbal

Krunić: Prelazim u Zvezdu? Ne znam ništa o tome

Objavljeno: 10.12.13 u 11:38

Simo Krunić

Iako su mediji već krenuli sa spekulacijama da će Simo Krunić postati novi trener Crvene zvezde, sudeći prema trenutnoj situaciji od ovog transfera neće biti ništa.

Naime, srpski stručnjak je daleko od klupe crveno-belih jer još uvek ima važeći ugovor sa kineskim Dalijenom, koji mu je automatski produžen pošto je sa klubom završio kao petoplasirani u prvenstvu.

Kinezi su Kruniću kao uslov za nastavak saradnje postavili cilj da bude najmanje 6. u ligi, što je on i ostvario. Međutim, u srpskim medijima su se pojavile informacije da je 46-ogodišnji stručnjak glavni kandidat da sedne na klupu Crvene zvezde.

„Stvarno ne znam ko pokreće te priče. Pojavilo se čak i to da sam raskinuo ugovor sa Kinezima. Plasmanom na peto mesto automatski mi je produžen ugovor i već sam počeo pripreme sa ekipom za narednu sezonu. Mada, moram priznati da je situacija u klubu još uvek pomalo nejasna, ali za pet-šest dana ću sigurno znati na čemu sam. Čak i da sam raskinuo ugovor niko iz Zvezde me nije kontaktirao i ne želim da pričam o nečemu što ne postoji“, rekao je Krunić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter