0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Rašović ne zna da li ostaje u Partizanu

Objavljeno: 09.12.13 u 15:41
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović ponovio je u ponedeljak da je njegova ekipa zasluženo osvojila titulu jesenjeg prvaka i rekao da će narednih nekoliko dana razgovarati sa upravom o svom statusu.

„Dobro je da smo prvi, znamo koliko je bilo problema sa formiranjem ekipe. Svi smo želeli i Evropu, ali nismo imali dovoljno kvaliteta u tom trenutku iz različitih, dobro poznatih razloga. Kup smo želeli, ali smo imali jedan veoma loš dan, ali mislim da je jesenja titula ublažila ta dva ispadanja… Nama je titula prioritet i formiranje nove ekipe“ – rekao je Rašović novinarima na stadionu Partizana, a njegove reči prenosi agencija Beta.

Rašović je rekao da još nije razgovarao sa upravom o svom statusu.

„Sigurno ću narednih nekoliko dana razgovarati sa upravom, videću kakva su njihova razmišljanja i reći ću im svoja. Strašno je teško kada izađu natpisi da si smenjen i to tako ide u krug. To utiče i na igrače i na atmosferu, ali ja znam šta znači raditi u Partizanu, nisam imao problem sa tim. Ne mogu ni oni (uprava) da me zovu svaki dan i da mi daju podršku, pustili su me da radim do kraja polusezone“ – rekao je mladi stručnjak.

Upitan da li nešto zamera sebi, Rašović je istakao „večiti derbi“ protiv Crvene zvezde, koji je Partizan izgubio 1:0 autogolom Milana Obradovića.

„Na početku sezone, da mi je neko ponudio jesenju titulu, a da izgubimo derbi, ja bih to prihvatio. Znam da ćemo u sledeći derbi ući svim silama da ga dobijemo i da nam se maleri više neće događati“ – odgovorio je trener crno-belih.

Podsećamo da je tokom dana Marko Nikolić napustio Vojvodinu, a kako je prethodnih dana upravo on spominjan kao mogući Rašovićev naslednik sve je verovatnije da će doći do smene na klupi Partizana.

hotsport.rs/beta.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter