0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Nikolić napustio Vojvodinu

Objavljeno: 09.12.13 u 13:44
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Marko Nikolić više nije trener Vojvodine, saopšteno je na zvaničnom sajtu novosadskog kluba. Jedan od najboljih trenera u Srbiji saopštio je na zajedničkom ručku Upravi kluba i svojim već bivšim igračima da više ne želi da bude trener novosadskog superligaša.

„Bila mi je velika čast da budem na klupi jednog tako velikog kluba kakav je Vojvodina. Proveo sam u Novom Sadu 6 lepih ali turbulentnih  meseci i odavde nosim samo najlepše utiske. Došao sam u klub u jako nezgodnom trenutku, nakon smrti predsednika Butorovića ali smo po mom dubokom uverenju svi zajedno odradili dobar posao. Vojvodina je sada stabilna, novi ljudi u upravi će sigurno učiniti sve da klub u godini kada slavi jubilej 100 godina od osnivanja, bude na još višem nivo nego na kojem je bio. Da je moglo da bude bolje-moglo je i ostaje mi kao „kost u grlu“ osećanje da smo mogli imati nekoliko bodova više. Ipak, plasirali smo se u  polufinale kupa i skoro sam siguran da će Vojvodina na proleće doneti u Novi Sad toliko željeni trofej. To joj, bez kurtoazije, želim svim srcem“ – rekao je Nikolić.

Da vaša odluka znači da ćete preuzeti jedan od klubova čijim se imenima licitiralo poslednjih nedelja?

„Ja trenutno nisam trener nijednog kluba, a šta će biti, vreeme će pokazati. Ne želim da potenciram ništa jer je trenerski posao takav da nikada ne znate na koju stranu će vas odvesti. Nisu Partizan i Crvena zvezda jedini klubovi u Srbiji u kojima se može raditi  niti je isključena opcija da se otisnem u inostranstvo.“

Koji su ustvari pravi razlozi vašeg odlaska?

„Mnogo energije je za ovih 6 meseci potrošeno, kao da sam radio 2 godine. Uz sve to, jedan od presudnih faktora mog odlaska iz Novog Sada je privatne prirode koji nema veze sa fudbalom“ – zaključio je Nikolić.

Prethodnih dana se naveliko pričalo da će Niklić zameniti Vuka rašovića na klupi Partizana, a ovakav rasplet događaja u Vojvodini samo daje na težini takvim pretpostavkama, mada je Nikolić nedavno rekao da se za njega interesuje i Bajern, naravno ironično.

hotsport.rs/fkvojvodina.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter